Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 trucuri simple pentru ochi mai mari și mai seducători!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 trucuri simple pentru ochi mai mari și mai seducători! Share 3 trucuri simple pentru ochi mai mari și mai seducători!


Există momente în care tot ce ți-ai dori este să ai puteri magice ca să îți faci ochii să pară mai mari? Cum nu ai o baghetă miraculoasă care să-ți fie de folos în aceste momente, mai bine ia aminte la sfaturile specialiștilor.

Pentru ochi mai mari și mai seducători există o serie de trucuri la care poți apela, care nu necesită eforturi prea mari, ci doar produsele potrivite și puțină dexteritate.

  1. CREIONUL ALB, ”MINĂ DE AUR”: definește-ți linia internă a ochiilor, cunoscută și ca waterline, în nuanțe deschise, precum bej sau alb. Spre deosebire de creionul negru, care odată aplicat asprește trăsăturile și îți micșorează optic ochii, creionul alb face ca ochii tăi să pară mai mari, iar privirea să capete o strălucire aparte, fresh și seducătoare.
  2. FOLOSEȘTE UN FARD PERLAT: dacă ai pleoapele lăsate, redesenează pliul pleoapei cu ajutorul unui fard mat, de tranziție. Executat corect, acest pas va face o diferență foarte mare în aspectul tău. De asemenea, iluminează arcada cu un fard perlat. Cele mai bune nuanțe sunt cele neutre – bejurile, culoarea șampaniei, marourile și griul, dar și nuanțele de mov lavandă, bordo sau roz-auriu.
  3. ÎNCEARCĂ MACHIAJUL CAT-EYES: e perfect dacă vrei să creezi iluzia de ochi mari, deoarece codița specifică acestui tip de makeup va alungi ochii și va conferi privirii tale un look de felină. Dacă vrei ca ochii tăi să iasă mai mult în evidență, trebuie să păstrezi linia conturului destul de subțire, deoarece cu cât o îngroși mai tare, cu atât va atenua efectul de mărire oferit de fardul perlat.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută