Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Raluca Andreea Lungu Snobbish Burger- Owner

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Raluca Andreea Lungu Snobbish Burger- Owner Share Raluca Andreea Lungu Snobbish Burger- Owner


Ajungând în Bucureşti (studiez dreptul) m-am simţit copleşită de vitalitatea locului, de preocupările cu iz intelectual, încadrate cu success în viaţa de zi cu zi. Am simţit că pot aduce o contribuţie la poftă de viaţă şi poftă de cultură, în oraşul meu de obârşie, Bacău.
Astfel am creat un un local care să adune oameni creativi, pasionaţi de frumos, de artă, de muzică şi de voie bună.
Locaţia îmbină pasiunile mele : artă, mâncare, natură, oameni. Am vrut neapărat să fie o atmosfera relaxată şi din acest motiv am ales că locaţia să fie o casă cu grădină, un loc de refugiu în mijlocul oraşului. Casă noastră este deschisă tuturor oamenilor care vor să se exprime altfel şi consideră că Bacăul are un cuvânt de spus, alături de marile oraşe.

Am deschis un Burger Bar pentru că iubesc burgerii. Ideea de “burger gourmet” este cea mai făină idee prin care omul îşi poate începe educaţia culinară, ca alternativă sănătoasă conceptului de fast food cu care societatea contemporană se confruntă. Meniurile sunt sezoniere, iar acest lucru ne permite să învăţăm lucruri noi şi să evoluăm.
Proiectul “ snobbish” este un proiect de care m-am ataşat foarte mult, pe care l-am realizat împreună cu tatăl meu, care mi-a sprijinit mereu latura artistică. Faptul că am lucrat cu el în fiecare zi a fost cel mai plăcut lucru, ne-am petrecut foarte mult timp împreună şi am reuşit să stabilim o legătură şi mai puternică.

Cât despre numele locului, este ales ironic căci snobismul este atitudinea care mă deranjează cel mai mult.

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută