Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Exclusiv Cornea Jully promovează campania BE UNIQUE!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Exclusiv Cornea Jully promovează campania BE UNIQUE! Share Exclusiv Cornea Jully promovează campania BE UNIQUE!


Campania BE UNIQUE este un proiect în care mai întâi de toate consiliem clientele că trebuie să fie unice în felul lor. De multe ori refuzăm cerinţele lor în realizarea unor culori ce nu le avantajează. Este foarte important să ştii să “porţi” un gri metalic sau un roşu intens!

Prin combinaţiile noaste , ies culori unice de la o clientă la alta. Oferim servicii exclusiviste pentru cliente unice: tehnici de vopsire mereu actualizate şi chiar ourtehnique exclusiv, tunsori moderne şi clasice, ulitimele inovaţii în materie de tratamente profesionale pentru toate tipurile de păr, coafuri de la cele lejere de zi până la cele mai sofisticate. Ca produse profesionale, aducem ce e mai bun, suntem într- o continuă cercetare şi ca rezultat al căutărilor noastre, lucrăm cu o gamă de vopsele TRATAMENT PRECIOUS NATURE de la Alfaparf Milano. Este o cremă colorantă fără amoniac cu aspect plăcut şi o aromă îmbietoare. Culori strălucitoare, păr moale şi confort pe scalp. Este o formulă îmbogăţită cu ingrediente naturale: lapte de orez, cu proprietăți hrănitoare, zahăr pentru strălucirea culorii, extract de castană sau alune, caramel, miere sau cireşe.

Produsul nelipsit din salon este olaplex. Încercăm să educăm clientele că este foarte important să acorde o atenţie deosebită stării de sănătate a firului de păr, să folosească tratamente profesionale de salon specifice fiecărui tip de păr.

Se spune că zâmbetul este ca o carte de vizită, noi considerăm că şi podoaba capilară este.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută