Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Adrian Murariu | Carieră la plajă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Adrian Murariu | Carieră la plajă Share Adrian Murariu | Carieră la plajă


Ce preț punem pe timpul liber? Unii preferă liniștea naturii sau a casei părintești, unii își folosesc tinerețea către festivaluri și excursii, iar unii preferă să facă lucruri care îmbină utilul cu plăcutul.

Un grup de actori au dezvoltat “Școala de Vară pentru Actori”, care se află acum la a 6-a ediție. Extraordinară este locația: Corbu Verde, aproape de Năvodari. În fiecare an, între 50 și 100 de artiști preferă să-și ghideze energia tot către pasiunea lor de zi cu zi: actori, coregrafi, profesori, ingineri de sunet și lumină și alte meserii din lumea performance-ului.

Timp de 10 zile, îndrumați de două duzini de antrenori și profesori din orașele mari, participanții au următorul program: dimineața oră de dans contemporan la malul mării, câteva ateliere technice pe parcursul zilei cu pauze pentru prânz, volei și bere rece, ateliere dinamice și de dezvoltare personală  seara, iar în închidere, mâncare la ceaun și dans.

Ca participant la 3 ediții, înșir aceste cuvinte cu nostalgie, amintindu-mi ce poate însemna să desfășori activități axate pe cercetarea și dezvoltarea abilităților creative, într-un cadru atât de deosebit.

Acolo ai voie să visezi toată ziua, ești încurajat să-ți etalezi imaginația, ești inspirat de bunăvoința oamenilor și te întorci cu sufletul curat și aspirații mărețe.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută