Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Pavlo Bondar face din mâncare, artă… la propriu!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pavlo Bondar face din mâncare, artă… la propriu! Share Pavlo Bondar face din mâncare, artă… la propriu!


Pavlo Bondar, un tânăr artist din Ucraina, a renunțat să picteze doar în ulei și acuarelă și s-a gândit să introducă ceva nou în lucrările sale. Dar ce? Răspunsul l-a găsit în bucătărie: fulgii de ovăz, pâinea, mărarul, vinul, cafeaua, sucul de portocale, ciocolata sau sushi-ul au devenit ”vopsele” pentru excentricul artist. Nu a fost însă de ajuns!

Așa că a început să picteze politicieni și celebrități de top, cu aceeași atenție și dedicație pe care un bucătar le acordă farfuriei sale. Figura lui Donald Trump realizată din mărar, un Van Gogh din pâine şi ceai, o Lady Gaga din coji de banane și carne sau portretul lui Beyoncé pictat cu ciocolată sunt doar câteva dintre lucrările sale care fac parte dintr-o serie mai amplă numită: ”Portrete gustoase”.

Pentru că operele sale nu rezistă fizic în timp, artistului i-a venit ideea să le filmeze. Video-urile sale au devenit virale și l-au făcut cunoscut în toată lumea!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută