Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Urania Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Urania Cafe Share Urania Cafe


Acum câteva vieți locul de întâlnire al Clujului era pe colț la Urania. Palatul Urania a fost construit în 1910, fiind printre primele palate în Cluj-Napoca, și are și o „soră geamănă” în Viena. Spațiul respectiv a trecut prin multe schimbări, de la binecunoscuta cofetărie, la sală de jocuri de noroc și magazin alimentar. Ei bine, cofetăria a fost readusă la viață și a prins forma unei cafenele.
Urania Cafe și-a redeschis porțile prin ianuarie. Localul micuț va lăsa evenimentele în mână Urania Palace, clubul înfrățit, dar rămâne totuși extrem de ofertant pentru public. Pereții sunt îmbrăcați în tapet cu lucrările unor artiști austrieci. Dar să vorbim acum despre lucrurile importante: cafeaua. Ne-ați prins, ne place cafeaua, iar cea de la Urania este ceva de vis. În primul rând, vă zicem că găsiți doar cafea de calitate, marcă italiană. Însă, musai trebuie să încercați cafeaua la cornet – da, aceea care a invadat la un moment dat Instagramul. Încercați un Cappuccino Cornetto sau un Cornetto Frappe mai potrivit pentru vară, toate prezentate într-un cornet crocant cu interiorul învelit în ciocolată fină. Știm, și pe noi ne apucă poftele.
Dar trebuie să recunoaștem că băuturile „cofeinizate” nu merg la orice oră, așa că recomandăm un cocktail sau o limonadă (mentă și kiwi, obligatoriu), sau o bere rece (un Angelo Poretti 6 – Luppoli Bock Rossa este o bere bock de culoare rosie, cu sase soiuri de hamei). Staff-ul super prietenos vă poate ghida și el în cazul în care nu vă puteți decide.

Strada Horea Nr.4
0728 092 920
www.facebook.com/uraniacafecluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută