Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

The Lab w/t Poliglot @Flying Circus

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Lab w/t Poliglot @Flying Circus Share The Lab w/t Poliglot @Flying Circus


Când Flying Circus a luat o pauză o perioadă cred că toți party-people au simțit un gol în stomac. Desigur, pauză a avut un scop bine definit și luând în considerare noua locație chiar putem spune că a meritat așteptarea, dar asta nu înseamnă că încă nu ne amintim de acele clipe în care stăteam și ne aminteam nostalgic la nopțile din Flying. Indiferent dacă e locul tău preferat de petreceri, simbolizează chintesența vieții de student sau pur și simplu îți place să ai opțiuni în termeni de „where to party”, Flying Circus este un punct de referință pentru viața de noapte clujeană.
Dar s-au reîntors, și-au deschis porțile într-o nouă locație și aduc zi de zi evenimente mișto pentru public. „THE LAB – petrecerea pusă la cale o dată (și bine), în cadrul căreia prin experimente muzicale, cercetăm arta de a exprima sentimente și idei cu ajutorul sunetelor. Combinate în stiluri specifice sunetele capătă valențe de experimente atunci când se aud în laboratorul Flying Circus. De astă-dată, “laboratoristul” este Poliglot*.” DJ Poliglot a urcat pe scena alaturi de:Loo&Placido, Venetian Snares, Brazda lui Novac, Silent Strike, Dubase, Suie Paparude și mulți alții, iar pe 15 august se ocupă de atmosfera din Flying Circus.

15 august
22.00
www.facebook.com/flyingcircuscluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută