Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

CITY LIFE: 11-17 august 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CITY LIFE: 11-17 august 2017 Share CITY LIFE: 11-17 august 2017


Weekendul acesta este weekendul Summer Well. Ne bucurăm, cum să nu ne bucurăm, doar am așteptat un an întreg acest eveniment. Pe de altă parte, ne-am obișnuit, cei rămași pe meleaguri bucureștene, cu weekendurile în care orașul este doar pentru noi.

Cu străzile lui goale, cu terasele unde ai loc să te așezi la orice oră din zi sau din noapte. Summer Well vine și cu un oraș mai altfel. Cât nu sunt oamenii pe Domeniul Știrbey, sunt în oraș. Așa că nu vă faceți planuri de umblat singuri pe străzi. Măcar e mai răcoare, bucurați-vă de asta!

Summer Well

A șaptea ediție Summer Well Festival, cel mai important eveniment de muzică alternativă din luna august, din București, va avea loc în acest weekend, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Din 11 până pe 13 august, adică de vineri seară până duminică, party-ul se va desfășura fără întrerupere.

Dintre artiștii confirmați până acum îi enumerăm pe: Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, METRONOMY, The Kills, Nothing But Thieves, HONNE, Oh Wonder & ROOSEVELT. Finalul show-ului va aparține trupei The Bloody Beetroots.

Dacă nu mergi la  Summer Well, alege din cele 3 propuneri ale noastre pentru acest weekend!

1. Teatru Iluzii@Godot Cafe Teatru

Silvana Mihai, Cristina Juncu, Vlad Bălan și Alexandru Voicu caută răspunsul la întrebarea: ”Ce e dragostea? ” O întrebare la care ne chinuim să răspundem toată viața și… poate și după. Despre asta se vorbește în ”Iluzii” de Ivan Vîrîpaev. Vineri, 11 august, de la ora 22,00.

2. muzică: Jam Session @ Beat

La începutul serii, vor fi două seturi de 30 minute, de jazz, cu pauză, cântate de house-band, după, cine își dorește să cânte, e bine-venit și așteptat cu drag să se alăture. Sâmbătă, 12 august, de la ora 19,00, la BEAT Bar Umanist, în casă nouă, pe Vasile Lascăr 29.

3. Party: Jamaican Party@True Club

În weekendurile prelungite de vară nimeni nu are stare, dansurile sunt mai frenetice ca niciodata. Sâmbătă, 12 august, în Sufrageria True se întâmplă o petrecere cu cocktailuri exotice, muzică de dans până în zori și multă energie jamaicană.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută