Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Brisas

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Brisas Share Brisas


Desigur, știți că am mai scris despre Brisas. Nu s-a întâmplat nimic cu el, dar am vrut să mai punem puțin în lumină acel locul care ne-a demonstrat că un restaurant cu auto-servire poate servicii la fel de excelente ca oricare altul, să-i zicem „clasic”.
Să trecem puțin peste detaliile vizuale înainte să ajungem la mâncare. Brisas seamănă ușor bistro de undeva din vestul Europei, un loc cosy, chic și luminos cu accente rustice care-i îi oferă note de eleganță. Din punct de vedere estetic, restaurantul întrece orice așteptări pe care vi le-ați putea face. Mesele așezate în încăperea luminoasă subliniază frumos spațiul, pereții sunt acoperiți cu niște plăci stylish care merg numai bine cu candelabrele moderne, iar mobilierul solid, de calitate, este făcut dintr-o combinație armonioasă de culori diferite de lemn.
Dar să vorbim despre mâncare, că asta ne interesează cel mai mult. Brisas oferă mereu preparate de cea mai bună calitate, proaspete și savuroase. Rețetele lor sunt excepționale, fiecare fel de mâncare fiind în sine o experiență plăcută. În meniu găsiți preparate light și sănătoase, iar vegetarienii pot răsufla liniștiți: Brisas oferă și opțiuni fără carne! Dish-urile au un aspect impecabil, iar gustul unic Brisas face garantat din orice prânz o pauză bine meritată. Mai trebuie menționat că această calitate culinară vine la un preț foarte convenabil, mai ales dacă profitați de meniurile pe zi. Cu siguranță veți fi mulțumiți!

Str. Napoca, nr. 9
0755 407 241
www.facebook.com/BrisasCluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută