Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Editoria București | Haideți la Smida!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Editoria București | Haideți la Smida! Share Editoria București | Haideți la Smida!


E foarte posibil să nu fi auzit până acum de Smida, dar ar trebui să vă faceți temele și să aflați că satul cu acest nume este gazda unui festival de jazz extraordinar.

După o ediție pilot în care s-a lucrat la fine tuning și au fost eliminate variabilele care au ieșit pe minus, Smida 2017 pășește apăsat către prima ediție oficială.

Afișul e senzațional, perioada e excelentă pentru vacanțe pe munte iar locul e cum nu se poate mai frumos. Sat Smida (Beliș, Cluj), se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

Traseul recomandat este pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, prin Huedin, Răchițele, Doda Pilii și Smida. Este un loc minunat, în inima munților Apuseni, iar iubitorii de muzică și natură, ambele în stare pură, sunt invitați la un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, în perioada 25 și 27 august.

Există un camping excelent amenajat, cu toalete, iluminat si pază, food court cu mâncare și băutură, tot felul de activități simpatice în timpul zilei. Plus afișul care nu poate da greș. Be there!

Până pe 20 august, abonamentele costă 99 de lei, iar la fața locului 119 lei. Detalii pe www.eventbook.ro și www.biletmaster.ro + rețeaua Humanitas.

Vineri, 25 august – JazzyBIT (RO); The Kandinsky Effect (FR); Tingvall Trio (SWE)

Sâmbătă, 26 august – Trompetre (RO); Sickpicnic (HU); GoGo Penguin (UK)

Duminică, 27 august – Iordache (RO); Eris Vloeimans’s Gatecrash (NED); Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz (NOR)

Publisher: Cătălin Toader

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută