Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ce faci în August în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce faci în August în oraș Share Ce faci în August în oraș


Live Nights

18 – 19  August/ Rocknrolla

Rocknrolla sărbătorește 3 ani de existență. Vă alteaptă atmosfera prietenoasă de aici și muzica live pe care Beauty and the Rat și Roadkillsoda o vor servi fin vineri, iar băieții de la COMA, sâmbătă. Au trecut 3 ani dar simtim ca asta e doar inceputul! Poți cumpăra abonament pentru ambele zile la 45 de lei.

Basketball SummerCamp

13 – 18 August/ Complex Sportiv Tudor Vladimirescu

Primul SummerCamp cu antrenori americani din zona Moldovei a devenit realitate! Antrenamente cu multă diversitate, intensitate și cu influențe din baschetul american vor fi la îndemâna tuturor celor care se vor înscrie. Cine poate participa? Băieți și fete cu vârste cuprinse între 10-13 ani și 13-16 ani, indiferent de clubul la care sunt legitimați.

Performing live

18 August/ Gate

SERPENT STREAM a fost infiintata la jumatatea lunii decembrie in anul 2015. Genul pe care trupa il abordeaza se numeste NU-Metal, cu influente de metalcore si brutal death. Alex Vevo Drums, Daniel Ivan – Lead Guitar, Mirel Scutelnicu – Vocals, Moraru Andrei – Scratch, Dimitri – Guitar, Vlad – Bass.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută