Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Concurs de proză

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs de proză Share Concurs de proză


Citim mult în vacanţă şi lucrul acest ne încântă peste măsură. Mai mult, în librării suntem curioşi despre noile apariţii editoriale şi scriitorii contemporani. Cum ar fi să fii şi tu unul dintre ei? Dacă te-ai gândit la asta şi ai talent îţi propunem un concurs de proză.

Editura Paralela 45 îi invită pe cei interesaţi să participe la Concursul de Debut în PROZĂ  QPROZA – 2017, să se inscrie, premiul constă în publicarea volumului cîştigător/ volumelor câștigătoare la Editura Paralela 45. Concursul se adresează tuturor autorilor care au împlinit 16 ani și care nu au debutat în volum individual pînă la această dată. Manuscrisele vor fi culese în word, A4, font Times New Roman, mărime 12. Manuscrisele se vor trimite la adresa: Editura Paralela 45, Strada Frații Golești 130, cod 110.174, Pitești, cu mențiunea „Pentru CONCURSUL DE DEBUT ÎN PROZĂ (proză scurtă, roman) QPROZA-2017”, pînă la data de luni, 31 august 2017, data poştei. Plicul mare, format A4, lipit, va avea în locul numelui expeditorului un motto ales de acesta şi va conţine: manuscrisul  – varianta printată; manuscrisul pe suport electronic (CD); un plic mic, format A5, lipit, pe care se va înscrie vizibil motto-ul expeditorului, iar în interior se va regăsi înscris pe o foaie de hârtie motto-ul, alături de numele autorului şi de datele de contact ale acestuia (adresa de domiciliu,adresa de mail, număr de telefon), precum și o fotografie color și un cv literar (date bio-bibliografice) în care se vor menționa studiile,anul debutului în reviste, site-uri, blog-uri, publicațiile print și electronice în care au apărut texte ale  autorului, premiile literare obținute. În cazul concurenților sub 18 ani în plicul mic se vor atașa datele de contact ale unui părinte sau tutore (adresa de domiciliu,adresa de mail,număr de telefon).

Decernarea premiului/premiilor va avea loc în cadrul Târgului de carte GAUDEAMUS-2017 la standul Editurii Paralela 45. Componența Juriului: membri cu notorietate ai U.S.R. (critici literari și prozatori).

Mult succes!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută