Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Home Garden Supermarket

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Home Garden Supermarket Share Nou în oraș: Home Garden Supermarket


Producătorul conservelor Home Garden, Safeway International, inaugurează în Cluj-Napoca un nou magazin în centrul comercial Sora Shopping Center – o clădire de referință a orașului, fiind primul shopping center din Trasilvania. Magazinul deschis pe 21 iulie este cel mai mare supermarket nonstop din oraș și este amenajat pe o suprafaţă de peste 700 de metri pătraţi şi se va deschide cu promoții și oferte atractive.
”Am dorit o apropiere de consumator, fapt ce a stat la baza deciziei de a intra pe piața de retail prin intermediul magazinelor Home Garden. De asemenea, am vrut să înțelegem mai bine piața de produse alimentare cu prioritate, pe lângă cea de produse conservate de care ne-am ocupat până acum, și să înțelegem nevoile reale ale pieței”, explicat Ghassan Shakhshir, Director de Marketing Safeway International.
Safeway International activează pe piața distribuției naționale de produse alimentare și alcoolice. Compania a lansat brandul de conserve Home Garden în 2004 și, potrivit celor mai recente raportări, Home Garden a înregistrat vânzări de aproximativ 50 de milioane de lei, în creștere cu 33% față de anul precedent.

Bulevardul 21 Decembrie 1989
Sora Shopping Center
www.facebook.com/HomeGarden.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută