Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Napoleon & Diamonds Are Forever

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Napoleon & Diamonds Are Forever Share Napoleon & Diamonds Are Forever


Când Flying Circus a luat o pauză o perioadă cred că toți party-people au simțit un gol în stomac. Desigur, pauză a avut un scop bine definit și luând în considerare noua locație chiar putem spune că a meritat așteptarea, dar asta nu înseamnă că încă nu ne amintim de acele clipe în care stăteam și ne aminteam nostalgic la nopțile din Flying. Indiferent dacă e locul tău preferat de petreceri, simbolizează chintesența vieții de student sau pur și simplu îți place să ai opțiuni în termeni de „where to party”, Flying Circus este un punct de referință pentru viața de noapte clujeană.
Dar s-au reîntors, și-au deschis porțile într-o nouă locație și aduc zi de zi evenimente mișto pentru public. Acum vorbim despre un concert -ah, un concert în Flying!- ce are loc pe 12 august. Diamonds Are Forever (desemnată The most brave Romanian band 2015 de METALHEAD Romania) pleacă într-un nou turneu european de promovare a albumului Melanism. De data aceasta, se vor alătura baieților de la Napoleon (UK) în turneul acestora în Balcani. Concertul din Flying Circus este singurul din țară care vă permite să vedeți aceste două trupe în aceeași seară și împărțind aceeași scenă. Bine, știm că „un concert în Flying Circus” e un argument destul de convingător în sine, dar dacă publicul cere și un argument extra, credem că tocmai s-a oferit!

12 august
Flying Circus Pub
www.facebook.com/flyingcircuscluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută