Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Castel în Transilvania

Free in Cluj
Această expoziție fotografică surprinde castele și conace transilvănene – de multe ori clădiri cu o istorie de mai multe sute de ani -, din care unele au și astăzi splendoarea de odinioară. Expoziția fotografică poate fi vizitată în cadrul Zilelor Culturii Maghiare în perioada miercuri-sâmbătă (16-19 august), zilnic între orele 10-18 la pin K+ Közösségi Tér.

Someș Sunt Riveran

Free in Cluj
Între 11 și 13 august ne întoarcem cu fața spre râul de care ne este legată existența. Îl celebrăm și ne reobișnuim cu spațiile cărora el le-a dat viață. În august suntem riverani.

Atelier Dans Wanderer

Free in Cluj
Atelierul ( 14 – 16 august @ Fabrica de Pensule) este deschis publicului interesat de dansul contemporan Participarea la atelier este gratuita si se va face pe baza inscrierii la adresa serial.paradise@artsf.ro.

ARTbecedar #2.7

Free in Cluj
Sub coordonarea artistei Denisa Curte, copiii vor învăța să modeleze forme tridimensionale și vor descoperi volumul ca formă de expresie, pe 5 august în Parcul Feroviarilor.

Pim la ECo tradiţii pe Someş

Free in Cluj
“Fabuloasa aventură a lui Pim” vine în întâmpinarea acestei nevoi. Astfel, un cățel pe nume Pim va trece prin diverse aventuri care-l vor învăța că un erou este acela care câștigă prin istețime și întotdeauna face fapte bune!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută