Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

”Despre Feeric Fashion Week 10” de Mitichi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Despre Feeric Fashion Week 10” de Mitichi Share ”Despre Feeric Fashion Week 10” de Mitichi


Cea de-a zecea ediţie a Feeric Fashion Week, cel mai mare eveniment de modă din Europa de Est, a ajuns la final. Timp de şase zile, peste 30 de designeri din ţară şi străinătate şi-au prezentat cele mai noi colecţii, care au surprins prin diversitate şi originalitate, în cele mai spectaculoase locaţii din judeţul Sibiu şi nu numai.

Gala Feeric, programată iniţial în Piaţa Mică şi mutată, din cauza vremii neprietenoase, la Redal Expo, a cuprins şase prezentări de modă. Adriana Goilav a deschis ultima zi a Feeric Fashion Week la Depoul CFR. Prezentată într-un ambient total diferit, colecţia “transMORPHer” a designerului român a fost pusă în valoare de încălţămintea ECCO şi a prezentat un drum al liniilor ascendente, dar şi descendente, al urcărilor, dar şi al coborârilor, a ceea ce vedem şi nu vedem. Accesoriile au fost semnate de Woven Atelier.

Gala Feeric, unul dintre ele mai aşteptate evenimente din agenda celui mai important festival de modă din Europa de Est ce se desfăşoară în Sibiu, a fost mutată, din Piaţa Mică, la Redal Expo, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Gazdele evenimentului au fost Cosmina Păsărin şi Derek Warburton, ambasadorul internațional al celei de-a zecea ediţii a Feeric Fashion Week, prezent pentru prima oară în România. Ultima seară pe Feeric Venue a găzduit şase colecţii ale designerilor români şi străini.

Ivan Sighinolfi, Aida Lorena, Andreea Ciungan, Ioana Călin, Diana Caramaci si Luna Morgaciova sunt cei 6 designeri ce au prezentat colectii in seara de gala.

Din 2008 şi până în prezent, Feeric Fashion Week a reuşit să surprindă prin diversitate şi originalitate, creativitatea colecţiilor şi apariţiile în presa internaţională de specialitate. 2015 a reprezentat un an important în istoria Feeric Fashion Week, deoarece festivalul a fost pus în calendarul oficial al celor mai importante săptămâni ale modei din întreaga lume.

Echipa FFW 2017 numără peste 150 de membri din România, Franţa, Italia şi Argentina.

“A fost o ediţie minunată şi mă bucur că am trăit-o împreună! An de an, încercăm să ne întrecem limitele şi să ne punem în valoare designerii înscrişi, în diferite locaţii spectaculoase. Am lansat şi un concept: Feeric Family. Noi suntem o familie. La final de septembrie, vom pleca la săptămânile modei din lume, tocmai pentru a aduce

în Sibiu, la Feeric Fashion Week, oameni importanţi. Aşa am ajuns la cea de-a zecea ediţie. Ne vedem la anul!” , a spus Mitichi, iniţiatorul şi preşedintele Feeric Fashion Week.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută