Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

5 evenimente cu intrare liberă în Piatra Neamț

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 evenimente cu intrare liberă în Piatra Neamț Share 5 evenimente cu intrare liberă în Piatra Neamț


 

 

Campionatul Naţional de Sărituri peste Obstacole

Trofeul “Virgil Bărbuceanu” – cu participare internaţionalăSpaniaFranţa, Ungaria, Bulgaria 

Finala Campionatului Naţional de Sărituri peste Obstacole
 
10 – 13 august , ora 18.00, Baza Hipică
 
5 evenimente cu intrare liberă în Piatra Neamț
 
Festivalul  Internațional de Folclor „CEAHLĂUL”,  ediția A XX-A
 
În perioada 4 – 9 august, întreg ţinutul Neamţ va fi cuprins de farmecul folclorului şi al costumelor populare din lumea întreagă. Dansatori şi muzicieni din Algeria, Israel, Bosnia, grupuri folclorice din Cluj, Brăila, Bistriţa Năsăud, la care se alătură, în calitate de gazde, membrii Ansamblului folcloric „Floricică de la munte”, vor parcurge, pe un traseu itinerant, judeţul pentru a bucura sufletele nemţenilor, dar şi ale turiştilor aflaţi aici în vacanţă, prin etalarea celor mai frumoase cântece, dansuri şi costume ale zonei din care provin. Totul se va petrece în cadrul ediţiei a XX-a a Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul”.
 
04 – 09 august la Târgu Neamţ, Durău (comuna Ceahlău), Bicaz şi Piatra-Neamţ.
 
5 evenimente cu intrare liberă în Piatra Neamț
 
Mădălina Mantu – Live la Turnul Berarilor în 2 seri de excepţie
 
Mădălina Mantu este cântăreaţă de naţionalitate română, născută în Piatra Neamţ. Provenind dintr-o familie de muzicieni cu reputaţie atât în ţară, cât şi în afara acesteia, Mădălina a moştenit calităţile tatălui său, care i-a fost mentor în educaţia muzicală pe care şi-a construit cariera.
Mădălina cântă în Germania de 23 de ani, în locații importante precum: Jazz Club Hannover, Jazz Club Bad Pyrmont, Marriott Hotel Hannover și Arabella Sheraton Hotel Hannover, în celebrul Harry’s New-York Bar, etc.
Este cunoscută și pentru colaborările cu solistul renumitei trupe HOT CHOCOLATE, dar si pentru aparițiile televizate, mai cu seamă la SAT1, cea mai importantă televiziune din Germania.

Mădălina va interpreta melodii cunoscute din jazz-ul standard și musical-uri de excepție, având în repertoriu piese precum: Music of the night, Sentimental Journey, New York – New York, Blue Moon, Smile, Fantoma de la Operă și multe altele.

 
10 – 11 august, ora 20.00, Turnul Berarilor
 
5 evenimente cu intrare liberă în Piatra Neamț
 
YouthFest 2017
 
Consiliul Şcolar al Elevilor CNPR împreună cu Asociaţia Alumni CNPR va invită, cu mic, cu marela o dupamiaza întreagă de relaxare şi petrecere a timpului liber într-un mod creativ şi interactiv. 
Cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului ONU, 50 de voluntari v-au pregătit surprize care mai de care mai atractive, aşa  va aşteptăm de la ora 15:00 pe platoul Curţii Domneştigata  ne distrămFiţi cu ochii pe pagină evenimentului pentru mai multe detalii!
 
12 august, ora 15.00, Curtea Domnească
 
5 evenimente cu intrare liberă în Piatra Neamț
 
O nouă expoziție Constantin Filimon
 
”Filimon a fost un pictor iute, năvalnic, cu idei, cu suflet mare.” (Vasile Pleșca)
Colecționarii de artă Elena și Vasile Pleșca organizează între 7 și 25 august 2017 o nouă expoziție de pictură cu lucrările maestrului Constantin Filimon. Pe simeze vor putea fi admirate cele mai recente tablouri semnate de regretatul artist plastic achiziționate de cei doi.
 
09 – 25 august, Biblioteca G.T. Kirileanu
 
5 evenimente cu intrare liberă în Piatra Neamț
 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută