Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Terasa din parc | Recenzie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Terasa din parc | Recenzie Share Terasa din parc | Recenzie


Casa Vânătorului rămâne locul în care fiecare ieşean are măcar o amintire cu familia. Încă de când eram mici, Parcul Copou reprezenta pentru noi o modalitate de a ieşi în oraş cu părinţii. Inevitabil, ajungeam şi pe terasă. Copacii înalţii şi umbroşi stau mărturie că aici am petrecut momente frumoase împreună cu ai noştri.

De fiecare dată când venim aici, păşim în trecut şi poate de aceea încă preferăm acest loc. Mâncarea rămâne tradiţională, făcută repede şi fără aranjamentul fastuos pe care îl regăsim la restaurantele moderne din oraş. La fiecare masă observăm mai degrabă persoane nostalgice de vârsta a III a, puţini adolescenţi dar destul de mulţi tineri împreună cu cei mici. Locul este minunat când, în zilele toride, avem peste 30 de grade. Avem aici parte de răcoarea mult dorită şi căutată. E ca şi cum, în această grădină din parc, ai fi la un festival ce ţine mai mult de 3 zile.

Astăzi am mâncat un fel de mic-dejun combinat cu prânz pentru că e duminică şi ne-am trezit mai degrabă târziu. Am comandat fasole bătută, omleta casei şi brânză cu smântână şi mămăligă. Fiecare fel de mâncare costă 13 lei aşadar, dacă ţi se face foame şi vrei toate acestea trebuie să scoţi din portofel 39 de lei. Adaugi o limonadă şi o cafea şi ajungi, împreună cu bacşişul la 60 de lei. Nu e mult dacă iei în considerare faptul că ai practic, 3 feluri de mâncare.

Am avut noroc şi de faptul că fiind aproape prânz nu era decât muzică ambientală. Ce ne deranjează foarte tare aici sunt concertele live ce răsună în tot parcul şi nu îţi oferă liniştea pe care o vrei atunci când mergi să mănânci.

Aşadar, până spre seară vă recomandăm Casa Vânătorului.

Parcul Copou

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută