Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Maria Balabaș | Scaunul din metrou (32)

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Maria Balabaș | Scaunul din metrou (32) Share Maria Balabaș | Scaunul din metrou (32)


Prietenului meu, scaunul din metrou, sper să-i ajungă scrisoarea,

 Aseară am ascultat Bob Marley și Led Zeppelin. Căutam un loc unde să mâncăm și, dintr-o dată, am nimerit lângă acest magazin de vinuri, în fața căruia era întinsă o masă.

Am întrebat ce se întâmplă și femeia înaltă din spatele tejghelei ne-a spus că e o petrecere pentru ziua de naștere a soțului ei, dar el e, foarte posibil, în cer. Is this love is this love is this love that I’m feeling. Bob cântă asta de cel puțin două generații, unde nu te aștepți.

Așa că am luat două pahare de vin și-o bere, am găsit un loc potrivit și au început să se întâmple toate. Un câine a ales să facă caca lângă locul de joacă improvizat pentru doi copii, mama câinelui alearga după el fără să strângă beleaua, bunica celor doi micuți începe să strige despre microbi, copiii desenau în continuare cu creta, câțiva bețivi stăteau atât de aproape unii de ceilalți încât culoarea din pahare sărea pe bluzele lor și deveniseră curcubee, soția se învârtea prin fața tăvilor, deasupra lor stătea o poză cu hippioți fericiți, o gondolă trecea lin pe canal și soarele apunea roșu.

Wanna whole lotta love cântă Plant și încep să dansez cu gândul la alți oameni care-au ascultat asta fără să  treacă gondolele pe lângă ei, ei înșiși trecându-se prin tunelurile nesfârșite din subteran.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută