Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recomandare: Ce facem în oraș în următoarea perioadă?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandare: Ce facem în oraș în următoarea perioadă? Share Recomandare: Ce facem în oraș în următoarea perioadă?


Vara asta se poartă picnicurile – picnic cu poezie, picnic cu film, picnic cu muzică sau lectură. Sub lună sau la umbră, sub formă de petrecere sau în liniștea unor grădini de vară. Este cert că oamenii au nevoie de răcoare, aer curat și spirit de vacanță, chiar și în inima Bucureștiului. În parcuri, pe malul lacurilor, în Grădina Botanică sau pe una dintre multele terase ce ne aduc aminte să ne bucurăm de vremea de afară.

Marele Picnic ShortsUP, ediția 4

An de an, în plină vară, orașul păstrează o insulă de evadare: loc de întâlnire pentru cinefili, pajiște întinsă pentru iubitori de natură, spațiu deschis pentru întâlniri neîntâmplătoare. Sâmbătă și duminică, pe 29 și 30 iulie, Grădina Botanică București găzduiește, pentru al 4-lea an consecutiv, #MarelePicnicShortsUP. Picnicul va fi deschis în fiecare zi de la ora 18.00, iar filmele vor rula după lăsarea serii, între orele 21.30 și 23.30.

Concerte în aer liber, cu spirit de vară și muzică pe măsură.

Alex Maţaev@Food Hood

Alex Mataev este un cântăreţ, compozitor şi chitarist originar din Bălţi, care a devenit cunoscut după câştigarea show-ului “Star Factory” şi apariţia în cadrul concursului “X-Factor”. Cântă pe 31 iulie, de la ora 20,00 pe strada Șelari nr.4.

The Mono Jacks

Pe 3 august trupa The Mono Jacks va concerta acustic la Verde Stop, București, în cadrul Backyard Acoustic Season! The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la concert.

Cristi Luca

Cine spunea că e greu să găsești ceva de făcut seara în cartiere? Cristi Luca pregătește un concert cu tema –  Remember Vali Sterian pe 3 august, de la ora 20,00 la Louisiana – blues, jazz & soul, în Drumul Taberei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută