Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 28 iulie – 3 august 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 28 iulie – 3 august 2017 Share Free în București | 28 iulie – 3 august 2017


Ce putem face face în București free? Am pregătit pentru voi câteva evenimente la care putem merge fără să plătim un leu!

Jazz Trio @Jazz Night – Music under the tree

Marți, 1 August, ești așteptat pe terasa de la Hard Rock, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată live de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Jazz Night – “Music Under the Tree” este un proiect de vară Berăria H care dăunează grav monotoniei și plictiselii.

Expo: Noi aici suntem universali

Între 26 iulie și 13 august te invităm să faci o vizită la Apollo111 Barul ca să vezi o serie senzațională de fotografii din Delta Dunării. Expoziția „Noi aici suntem universali” cuprinde o parte dintre fotografiile făcute de Ioana Cîrlig și Marin Raica pentru articolul cu același titlu scris de Vlad Odobescu.

Seară de astronomie

Haideți să privim Luna prin telescop! O seară printre stele pentru toată familia, în care vom privi cerul de aproape și vom povesti despre Luna și secretele ei. Pe 1 august, de la ora 20,30, în Parcul Circului.

Carte

Pe 31 iulie, de la ora 19,00, la Cărturești Verona puteți participa la un club de lectură care are ca punct principal „Picnic la marginea drumului”, romanul care i-a făcut celebri în lume pe fraţii Strugaţki, ecranizat de Tarkovski în „Călăuza”.

Festival: Strada Armenească

Strada Armenească revine! 3 zile în stil armenesc: concerte, dansuri, bucate tradiționale, expoziții, tururi ghidate și multe alte activități.

Între 28 și 30 iulie, la fel ca în edițiile precedente, comunitatea grecească, evreiască și romă ne vor acompania și vor oferi participanților o experiență frumoasă și de neuitat. Printre cei ce urcă pe scenă: Mahala Rai Banda, AG Weinberger, Nicu Alifantis, Corina Chiriac.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută