Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în București | 28 iuliue – 3 august 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în București | 28 iuliue – 3 august 2017 Share Top 5 evenimente la care să mergi în București | 28 iuliue – 3 august 2017


Iată care sunt recomandările noastre pentru noul TOP 5 evenimente de neratat în următoarea perioadă!

1. Festivalul Strada Armenească

Festivalul de pe strada cu aceeași nume se întâmplă în perioada 28-30 iulie 2017, a ajuns la a patra ediţie și se adresează tuturor bucureştenilor având câte ceva pentru fiecare. De la spectacole de teatru şi concerte de muzică tradiţională şi modernă la obiceiuri armeneşti sau bucureşteneşti. De la expoziţii de fotografie la descifrarea artei scrisului cu caractere armeneşti. De la restaurante şi cafenele cu produse specifice arealului gastronomic armean şi bazarul plin cu de toate, cu iz de mirodenii orientale la dansuri tradiţionale armeneşti, greceşti, evreieşti şi sublimarea lor în modernitate realizată cu multă măiestrie de romi.

2. Summer of Love – El NEGRO Acustique

Cel mai titrat nume reggae românesc, cu peste 18 ani de activitate, vine la Tucano Coffee Madagascar -AFI Park4&5 pentru o seară atipică de sâmbătă! Între străzile aglomerate ale orașului, lângă Mall, blocuri și clădiri înalte și lucioase, cu tramvaiul 41 în background, terasa te asteapta cu cafea rece, înghețată, te răcorește cu bere artizanală și muzică. Intrarea liberă.

3. Fără Zahăr

Ce planuri aveți pentru sâmbătă? Vă spunem noi, ne revedem pe pajiștea Roaba de Cultură din Herăstrău la un concert cu mult umor sănătos și folk alternativ. Fără Zahăr înseamnă Bobi Dumitras la chitară și voce și Bobo Burlacianu, tot la chitară și la voce mai bună. Sâmbătă, 29 iulie, un concert care evidențiază, pe acorduri simple, cele câteva aspecte din viața fiecăruia dintre noi despre care încă se mai poate râde cu poftă!

4. Corina Live #PePromenada

Joi, 3 august, de la 21:30, Corina vine pe terasa Promenada cu un show live aparte care va aduce weekendul mai aproape cu o atmosferă senzațională, tipică nonconformistei și inovatoarei artiste. Corina Bud a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga.

5. Johnny Bica & The Real Vibrations cântă pe 1 august pe strada Șelari nr.4, la Food Hood. Având notabile colaborări cu nume din industria muzicală și prezente pe scene importante, pianistul și compozitorul Johnny Ionut Bica își prezintă proiectul live a cărui muzică se remarcă prin finul melanj de armonii colorate, groove-uri vibrante, improvizație, într-o infuzie stilistică de jazz contemporan, neo-soul și hip-hop. Este însoțit în acest demers de secția ritmică The Real Vibrations alcătuită din Andy Ava (bass) și Andrei Paraschiv (baterie).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută