Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Gabriel Răzvan Chelariu | Cocktail Bar la nuntă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gabriel Răzvan Chelariu | Cocktail Bar la nuntă Share Gabriel Răzvan Chelariu | Cocktail Bar la nuntă


Necesitate sau pierdere? Experienţa unui Cocktail Bar la nuntă este din ce în ce mai căutată şi la noi dar ce-i drept, nu ştim prea multe detalii despre acest serviciu. Ce anume oferă? Care sunt beneficiile? De ce am vrea aşa ceva la nuntă? Cât costă? Şi mai ales, cine oferă un astfel de serviciu? Sunt întrebările la care vom găsi răspuns în cele ce urmează. Practic ceea ce oferă acest serviciu este o experienţă care până acum putea fi trăită doar în localurile de profil. De la jocul specific preparării băuturilor, aromele inedite şi servirea interactivă dintr-un cocktail bar, până la până la hot spot-ul de socializare şi amuzament.

Astfel, nunta va fi dotată cu bar mobil complet utilat pentru preparare şi servire, barman profesionist, decoruri, mese de cocktail luminate, pahare specifice, gheaţă. Bineînţeles că alături de acest serviciu se poate opta şi pentru unul din multiplele pachete de băuturi disponibile în regim „Open bar” sau „Plăteşti cât consumi”. Referitor la beneficii, unul ar fi grija pentru băuturi complet eliminată prin consultanţa oferită pentru alegerea unui pachet convenabil şi personalizat. Tot printre acestea se numără şi faptul că barmanul va oferi un moment artistic pe toată durata nunţii atât prin băuturile savuroase cât şi prin jonglerii şi tehnici de preparare spectaculoase. Astfel, ajungem la principalul beneficiu şi anume, întreţinerea invitaţilor, oferindu-le locul şi atmosfera ideală pentru distracţie, discuţii, rânduri de shot-uri, fotografii şi bineînţeles cocktail-uri.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută