Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

FabHub în Parcul Feroviarilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FabHub în Parcul Feroviarilor Share FabHub în Parcul Feroviarilor


Pe 24 iulie a avut loc evenimentul de inaugurare a pavilionului FabHub – un container reinventat, hotspot cultural mobil al Fabricii de Pensule în Parcul Feroviarilor. Prin intermediul acestui proiect, spațiul de artă își propune să „activeze” acest spațiu verde prin organizarea unor întâlniri cu locuitorii cartierului ce se vor axa pe prezentarea istoriei locației și prezentarea unor idei pentru viitor. Mai mult, FabHub va organiza ateliere pentru copii și părinți, expoziții, performance-uri, instalații, spectacole, activiăți sociale. „Totodată, cei interesați să propună evenimente destinate comunității locale o pot face în cadrul unui open call pe care îl lansăm, iar prin #atelieruldeidei propunem comunității artistice, creative și de antreprenori locali să dezvolte intervenții și soluții creative pentru parc și utilizatorii acestuia.” spun organizatorii.

Pavilionul FabHub este un container re-inventat, instalat inițial în Parcul Feroviarilor. Este un spațiu experimental pentru intervenții pilot, evenimente, proiecte artistice și ateliere pentru comunitate dezvoltate de echipele de artiști+antreprenori din #atelieruldeidei și de alte grupuri sau inițiative locale. În următorii ani pavilionul va circula și în alte spații publice din oraș, funcționând ca un satelit al programului Fabricii de Pensule, dedicat artei, creativității și tacticii urbane.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută