Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

August cu gust de jazz, în Parcul Natural Apuseni

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii August cu gust de jazz, în Parcul Natural Apuseni Share August cu gust de jazz, în Parcul Natural Apuseni


În ultimul sfârșit de săptămână al lunii Gustar, sunteți invitați, cu mic, cu mare, la Smida Jazz, un festival de jazz contemporan ce se desfășoară în satul Smida, aflat în inima Parcului Natural Apuseni, care, la rândul său, este însăși inima Transilvaniei.

Este o ocazie perfectă de a petrece concediul împreună cu familia sau prietenii. Acolo, va fi amenajată o zonă pentru copii, unde își vor da frâu liber creativității, putând întreprinde tot felul de activități (jocuri, desen, origami). Activități vor fi organizate pentru toți, atât recreative, cât și educative, precum lecturi publice și discuții cu autori, workshop de cântat la instrumente de percuție, tururi ghidate prin sat și multe altele.

În afară de aceste modalități relaxante de a petrece timpul liber pe parcursul zilei, organizatorii vă vor aștepta în cadrul natural pitoresc al Smidei cu parcare, camping, food court și baruri. Însă gustul cel mai dulce al celor trei zile va fi dat de cele nouă grupuri care vor concerta: GoGo Penguin – Marea Britanie, Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz – Norvegia, Tingvall Trio – Germania, Eric Vloeimans’ Gatecrash – Olanda, The Kandinsky – Franța, Sickpicnic – Ungaria, Iordache, JazzyBIT și Trompetre – România.

Ne vedem la Smida, să ne încărcăm!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută