Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

UNDERCLOUD împlineşte 10 ani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii UNDERCLOUD împlineşte 10 ani Share UNDERCLOUD împlineşte 10 ani


Se împlinesc 10 ani de când UNDERCLOUD, primul festival de teatru independent din România, se desfăşoară în fiecare vară în Bucureşti.

Ediţia aniversară ce va avea loc în perioada 22-31 august 2017, la ARCUB-Gabroveni, va fi marcată de evenimente teatrale unice, de prezenţa unor personalităţi ale teatrului românesc şi străin, de petreceri şi surprize.

În cele trei secţiuni ale sale – Concurs, Invitaţi din străinătate şi Invitaţi din România -, cea de-a X-a ediţie UNDERCLOUD propune publicului cele mai noi şi incitante producţii din teatrul independent, spectacole de notorietate din teatrul românesc, dar şi spectacole independente din străinătate. Anul acesta, în programul festivalului vor fi prezente producţii din Franța, Spania, Polonia și Israel.

Timp de zece zile, spectacolele si evenimentele conexe, vor fi găzduite în cinci dintre sălile Hanului Gabroveni (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Printre spectacolele selectate: „Psycho”, regia Iris Spiridon,Teatrul Apollo 111, „Homo Americanus”, de și cu Paul Cimpoieru, Teatrul LUNI de la Green Hours, „Înaintea erei noastre”, regia Daniel Chirilă, Teatrul LUNI de la Green Hours, „Frig”, regia Alexandru Bogdan, Teatrul UNTEATRU.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută