Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recomandarea Zile și Nopți | Ciorbărie pe Dorobanți 73

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandarea Zile și Nopți | Ciorbărie pe Dorobanți 73 Share Recomandarea Zile și Nopți | Ciorbărie pe Dorobanți 73


În ciuda dimensiunilor uriașe ale orașului și a ofertei foarte variate, locurile din București în care poți mânca o ciorbă cu adevărat gustoasă sunt destul de puține.

Dacă la restaurantele mari și fitzoase e aproape normal să găsești ciorbe măcar decente, nu același lucru se poate spune despre micile cârciumi.

În acest context, o inițiativă binevenită este locul numit Ciorbărie, deschis pe Dorobanți. Fie că vrei să mănânci rapid acolo sau să iei pentru acasă, supele și ciorbele de aici sunt nemaipomenite.

Există 4 ciorbe care se regăsesc în meniul fiecărei zile (burtă, fasole, perișoare și gulaș de vită), dar varietatea este asigurată de modele speciale în fiecare zi, de la ciorbă de varză sau de rață până la delicioasele ciorbe de ștevie cu afumătură sau de pește.

Prețurile nu sunt foarte mici, dar reflectă calitatea.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută