Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nu ajungi la mare vara aceasta? TOP 3 ștranduri și piscine din Sibiu și împrejurimi unde te poți răcori!  

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nu ajungi la mare vara aceasta? TOP 3 ștranduri și piscine din Sibiu și împrejurimi unde te poți răcori!    Share Nu ajungi la mare vara aceasta? TOP 3 ștranduri și piscine din Sibiu și împrejurimi unde te poți răcori!   


 

Suntem în plină vară, iar gândul unei escapade la ștrand ne dă târcoale fără încetare. Și e absolut normal, afară asfaltul dă semne că se topește, iar razele soarelui par să se strecoare oriunde ai încerca să te ascunzi.

Se anunță o vară luuungă, cu multe coduri colorate de căldură, iar dacă înghețata și limonada nu mai au niciun efect, atunci e clar: pregătește-te pentru o bălăceală. Îți prezentăm TOP 3 ștranduri și piscine din Sibiu sau din apropierea orașului unde te poți bucura preț de câteva ore de apa răcoroasă, de soare și plajă.

 

ȘTRAND AQUA FUN – SIBIU

Fie că alegi să privești răsăritul dintr-un baldachin, să te bronzezi pe un șezlong fierbinte cu un cocktail alături sau să te bucuri de o bălăceală împreună cu prietenii, ștrandul Aqua Fun este alegerea ideală dacă vrei să te răcorești fără a te îndepărta prea mult de centrul orașului. În interiorul ștrandului există patru bazine, dintre care unul este destinat copiilor, având o adâncime de doar 50 cm, un bazin dotat cu jacuzzi, un bazin cu bar și un bazin pentru adulți unde adâncimea ajunge până la aproape doi metri. Pentru a te bucura de adevărate experiențe și intense momente de relaxare, ștrandul este dotat cu mii de șezlonguri și umbreluțe și numeroase trambuline și tobogane cu apă. Tariful pentru adulți este de 30 lei, pentru studenți și elevi – 20 lei, iar după ora 16:00, tariful este unic – 15 lei. Ștrandul este deschis zilnic între 09:00 – 19:00.

 

AQUA CLUB ELATIS – AVRIG

Care e primul gând care-ți vine în minte atunci când se anunță cod roșu de căldură? Să fugi din oraș și să te bucuri de o bălăceală pe cinste? Perfect! Atunci urcă-te în mașină și pornește cu destinația Avrig. Aqua Club Elatis este un complex turistic cu piscină încălzită, camere de cazare – în cazul în care nu-ți mai vine să te-ntorci acasă, și restaurant – dacă te apucă foamea după atâtea ore bune de înotat, situat la 25 de km de Sibiu pe DN1 în direcția Brașov. Muntele, piscina și plaja îți oferă un cadru ambiental unic în care relaxarea și senzația de libertate își fac simțită prezența instantaneu. Piscina are o lungime de 50 m și o lățime de 10 m și se pliază perfect oricărui tip de înotător. Prețul unui bilet pentru adulți este de 20 lei, elevii și studenții plătesc 15 lei, iar copiii până la 6 ani au acces gratuit. Pentru șezlong se plătește o taxă de 10 lei, iar dacă vrei să te răsfeți ca-n filme într-un baldachin trebuie să scoți din portofel 50 lei. Programul este de zilnic între 09:00 – 22:00.

 

PISCINA VERSAILLES – ÎNTRE SIBIU ȘI CISNĂDIOARA

Piscina lungă de 15 m și apa ei turcoaz ca a unui resort din Mediterană, terenul de volei pe nisip, terenul de tenis cu piciorul, locul de joacă pentru copii, parcarea de 2.500 metri pătrați sau accesul gratuit la wi-fi, sunt doar câteva dintre atracțiile acestui complex de agrement situat la doar 3 km de Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, pe drumul spre Cisnădioară. Apa din piscină este încălzită (28-29 de grade), iar barul și bucătăria îți stau la dispoziție cu preparate estivale numai bune de savurat într-o zi toridă de vară: cocktailuri, salate, grill-uri și alte bunătăți de mâncat și de băut. Intrarea e de 40 lei pentru adulți, 20 lei pentru copiii între 5 și 15 ani, acces gratuit pentru copiii între 0 și 5 ani, iar după ora 16:00 tarifele se reduc cu 50%. În prețul unui bilet este inclus un șezlong și accesul la toate activitățile din cadrul locației. Piscina este deschisă de luni până vineri, de la ora 09:00 până la ora 20:00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută