Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

MOX (Music Outdoor Experience)

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii MOX (Music Outdoor Experience) Share MOX (Music Outdoor Experience)


MOX înseamnă dragoste la prima vedere: setting montan, muzică bună, oameni frumoși și energetici și o atmosferă pe care nu o vei găsi de grabă în altă parte! E primul festival din România cu obiectiv turistic și e un must al festivalurilor clujene pentru că îți permite să scapi de aglomerația urbană pentru 4 zile idilice în natură. Alintat drept „festivalul celor trei apusuri” de fani, MOX crește în fiecare an și își dezvoltă o comunitate proprie. Hamacuri, corturi, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la altitudine, competiții – toate astea creează niște momente pe care le poți numi doar MOXice.
Dintr-un interviu dat pentru Cluju.ro în 2015 aflăm că MOX a pornit de la o zi de naștere la cabană în 2011, iar de acolo s-a conturat festivalul pe care-l știm și iubim azi. O idee simplă care la început s-a făcut eveniment cu 150 de oameni în 2012 reunește azi vreo 2000 de oameni în vârf de munte. „Am ales să facem festivalul la munte pentru că voiam să evadăm din oraș, să ieșim din rutina urbană, voiam să mergem cu cortul, să stăm la aer curat, să ne bucurăm de peisaj, să ne relaxăm, voiam să ducem oamenii în natură, să facem ceva diferit față de ce era atunci în zonă.” spune Marius Bugeac (Project Manager MOX) pentru Cluju.ro.
Evenimentul trebuie trăit și experimentat în fiecare moment al său. N-ai să prinzi o secundă de plictiseală la MOX. Iar publicul merită și el o mențiune specială. Nu poți să-i consideri „participanți” la un festival, ci o comunitate în sine, protectivă și călduroasă, în care oricine e binevenit și care contribuie enorm la magia festivalului!

27 – 30 iulie 2017
Poieni, Sălaj
www.facebook.com/MusicOutdoorExperience  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută