Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 21-27 iulie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 21-27 iulie 2017 Share Free în București | 21-27 iulie 2017


Ce putem face face în București free? Am pregătit pentru voi câteva evenimente la care putem merge fără să plătim un leu!

Târgul „Sânt’ Ilie la Români

Timp de trei zile, de vineri până duminică, între orele 10:00 – 21:00, bucureștenii au parte de atmosfera întâlnirilor comunităţilor săteşti de pe ambii versanţi ai Carpaţilor la târgurile de altădată din satul românesc în preajma sărbătorii creştine a Sfântului Ilie (20 iulie). Un program atractiv de târg cu demonstraţii meşteşugăreşti, zona gastronomica, spectacole artistice, dansuri, muzică, teatru pentru copii, produse hand-made, parada de costume populare, antichitati taranesti. Pe Șos. Kiseleff , în alveolă.

show aerian

A noua ediţie a “Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition” va fi, şi în 2017, cel mai impresionant show aerian al României. Evenimentul, care a adunat nu mai puţin de 150.000 de oameni la ediția precedentă, va avea loc sâmbătă, 22 iulie 2017, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu, de la ora 10,00.

Expo

Destinații de senzație

14 fotografi și bloggeri pasionați de fotografie își expun tablourile în Sun Plaza, care devine până la finalul lunii august gazda expoziției „Destinații de senzație”. Expoziția poate fi vizitată gratuit între orele 10.00-22.00 la parter și la etaj, pe culoarul nou deschis.

Seară de astronomie

Soarele. O simplă stea?! Cu Adrian Șonka, astronom. Pe 24 iulie, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană). O prezentare cu imagini reale din sistemul solar și cu animații bazate pe date științifice reale, menite să îți creeze o imagine corecta a universului în care trăim!

Peste vară, One World Romania la Școală se mută la curte! Documentarele la firul ierbii ajung și în curtea rezidenței Scena9, în Săptămâna One World Romania, cu ”Raving Iran”

Aflat în secțiunea ”Contra curentului”, filmul prezintă doi tineri iranieni care luptă pentru dreptul de a se bucura de muzică. Anoosh and Arash sunt doi DJ din Iran. Îşi spun „Lamă şi Barbă“ şi împreună se află în centrul scenei underground techno din Teheran. Marți, 25 iulie, de la 20,30.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută