Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

FC Hermannstadt – amicale grele pentru Liga 2!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FC Hermannstadt – amicale grele pentru Liga 2! Share FC Hermannstadt – amicale grele pentru Liga 2!


FC Hermannstadt se pregătește din greu pentru debutul Ligii secunde la fotbal. Echipa a ajuns la a patra victorie în amicalele din această vară. Sibienii s-au impus la jumătatea lunii iulie, pe Stadionul „Obor”, cu scorul de 3-1 (2-0) în faţa divizionarei secunde FC Ripensia Timişoara.

Mijlocaşul Radu Necşulescu a deschis scorul cu un şut din marginea careului mare. Adrian Cîrstean a majorat diferenţa din centrarea lui Bogdan Rusu, iar Radu Crişan a făcut 3-0 imediat după pauză. Ripensia a redus din diferenţă în finalul meciului.

„Venim după perioada de acumulări fizice din cantonamentul de la Săcele. În această perioadă încercăm să cristalizăm o formulă de echipă. Mai avem programate trei jocuri de verificare până la debutul campionatului. În mare parte sunt mulţumit de modul în care se prezintă echipa”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută