Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Concert André Rieu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert André Rieu Share Concert André Rieu


Pe 23 iulie, publicul clujean are ocazia să asiste la un eveniment cu adevărat special! Timp de 3 ore, Cinema Florin Piersic găzduiește o experiență muzicală de neuitat oferită de André Rieu împreună cu Johann Strauss Orchestra, ansamblu format din 60 de artiști, soprane, tenori și alți invitați speciali.
Anul 2017 marchează 30 de ani de când maestrul Rieu a înființat Johann Strauss Orchestra, început ca un grup restrâns de muzicieni ce repetau în sala de clasă din pură pasiune pentru muzică. 30 de ani mai târziu, sala de clasă devine amfiteatru arhiplin, stadion sau, ca în cazul de față, cinema. Rieu și orchestra sa au avut spectacole peste tot în lume, de la Europe, America de Sud și chiar și Asia sau Australia. Turneele lor s-ar putea asemăna doar cu cele ale numelor celebre din lumea pop-ului sau rock-ului, făcându-l pe Rieu unul din cei maide succes artiști în termeni de impactul turneelor și a concertelor. Popularitatea lui Rieu a ajutat și în promovarea muzicii clasice și de vals, aducând un nou val de fani pentru cele două genuri de muzică. Rieu se întoarce în orașul său natal împreună cu orchestra sa pentru a susține un spectacol minunat ce va fi redat prin satelit pentru publicul clujean duminică de la 16.45, un moment frumos pe care iubitorii de muzică de vals cu siguranță că nu vor să îl rateze!

23 iulie
16.45
www.facebook.com/CinemaFlorinPiersic 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută