Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ciprian Graur: Rețeta succesului nostru? Investiția în oameni!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ciprian Graur: Rețeta succesului nostru? Investiția în oameni! Share Ciprian Graur: Rețeta succesului nostru? Investiția în oameni!


În urmă cu cinci ani, Ciprian Graur hotăra să pornească un proiect îndrăzneț, despre care la momentul respectiv nici nu bănuia că va căpăta amploarea și notorietatea pe care o are azi. Clinica GSM e rezultatul unor eforturi susținute ale unei echipe care a început să se mărească de la an la an și care, așa cum însuși Ciprian recunoaște, se ghidează după principiul profesionalismului și al respectului față de client. Da, ați ghicit, este vorba despre o afacere al cărei obiect de activitate îl constituie service-ul de telefoane mobile și tablete. Mai multe despre proiectul Clinica GSM, în rândurile de mai jos.

– Cum au fost acești cinci ani pentru tine?

– Trebuie să recunosc, la început nici nu știam cum vor evolua lucrurile. Știam că va fi greu, dar la fel de bine știam că nu îmi va fi imposibil. Am plecat la drum cu câteva telefoane, pentru ca acum să ne ocupăm de partea service pentru toată gama de telefoane, tablete și, bineînțeles, de furnizarea accesoriilor pentru aceste dispozitive.

– Nu erați nici atunci singurii care de ocupau de acest lucru, la fel cum nici acum nu sunteți. Ce vă diferențiază în fața concurenței?

– În primul rând, faptul că suntem o echipă formată în întregime din tineri. Suntem 10 la număr, iar la noi nu este vorba despre raporturi șef – angajat. Noi ne conducem după alte principii, suntem ca o adevărată familie, unită și profesionistă. Fiecare vine cu câte o idee, iar ceilalți îi ascultă punctul de vedere. Mai mult decât atât, învățăm unii de la alții și punem pe primul plan satisfacția clienților noștri și vrem ca fiecare om care ne trece pragul să plece mulțumit de la noi. Investim în oameni, iar oamenii sunt mulțumiți de serviciile pe care le oferim.

– Până nu demult, erați cunoscuți pe piață cu numele „OnMedia Inc”. De unde schimbarea în Clinica GSM?

– Anul trecut am hotărât să trecem la acest nume și trebuie să recunosc că această mutare ne-a adus o și mai mare notorietate. Pe lângă denumire propriu-zisă, avem și sloganul „Doctorul telefonului tău”. Acum avem trei puncte de lucru în Piatra Neamț, dar vrem să ieșim și în afara granițelor județului, pentru a acoperi un număr și mai mare de solicitări. Practic, urmează să deschidem puncte de lucru în Bacău și Iași, dar mai vrem să inaugurăm un magazin și la Bicaz.

– De unde atâta energie? Nu vă simțiți niciodată obosiți sau descurajați?

– Bineînțeles că au fost și momente neplăcute, dar am învățat să le depășim cu zâmbetul pe buze și să nu ne descurajăm în fața greutăților ce se ivesc. Și cu atât mai mare ne-a fost satisfacția când am reușit să ducem ceva la bun sfârșit, indiferent cât de greu ne-a fost. Acest sentiment nu prea poate fi descris în cuvinte…

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută