Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 băuturi pe care trebuie să le testezi vara aceasta!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 băuturi pe care trebuie să le testezi vara aceasta! Share 3 băuturi pe care trebuie să le testezi vara aceasta!


GRANITA

Pentru a obține această băutură-desert ai nevoie de 1 felie mare de pepene roșu curățată de sâmburi și tăiată cubulețe, 3 linguri de miere și 1 lingură de lime. Mixează ingredientele într-un blender, apoi amestecul pune-l la congelator. Pisează cristalele înainte să le servești.

 

BLOODY MARY

Toarnă într-un pahar rece înalt 100 de ml de suc de roșii și o liniuță de suc proaspăt de lămâie, una de sos Worcestershire și una de Tabasco. La final, adaugă gheața și decorează cu câteva feliuțe de lime proaspăt. Opțional, poți adăuga și câțiva stropi de votcă.

 

SANGRIA

Ce spui de o băutură cu un strop de alcool și cu adevărat răcoritoare? Sangria poate fi preparat atât cu vin roșu, cât și cu vin alb. Pe lângă alcool, adaugă zahăr brun după gust și multe fructe: piersici, afine, căpșune, zmeură. Sau încearcă o sangria albă cu suc de lămâie și grepfruit și miere.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută