Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

7 lucruri interesante despre Game of Thrones

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 7 lucruri interesante despre Game of Thrones Share 7 lucruri interesante despre Game of Thrones


Mai sunt 7 zile până la episodul 2 din seria a VII a. Între timp, îţi propunem 7 lucruri interesante despre serialul tău preferat.

Actorul care îl joacă pe „The Mountain” consumă 11.489 de calorii pe zi.

O echipa formată din 15 oameni lucrează timp de trei ore pentru a crea machiajul White Walkers.

„Mersul ruşinii” la care a fost suspusa Ceresei a fost inspirat dintr-un eveniment real petrecut în Marea Britanie în perioada medievală.

Zidul este inspirat din Zidul Roman Britanic al lui Hadrian. Autorul a vizitat zidul în 1981 şi l-a ţinut minte când a creeat zidul de peste 200 m din gheaţă solidă care protejează cele 7 regate.

6 milioane de dolari este preţul plătit pentru a produce un episod.

Un lup străvechi e un tip de lup neobişnuit de mare şi de inteligent. În Westeros, lupii străvechi sunt consideraţi animale mitice, dar se zvoneşte că ar trăi în Wolfswood, lângă Winterfell. Fraţii Juraţi ai Rondului de Noapte, care păzesc Zidul, şi veneticii de dincolo de Zid susţin că lupii străvechi se găsesc în Pădurea Bântuită de la nord de Zid. În realitate, se numeşte Alaskan Malamute şi sunt minunaţi câini de companie.

Peter Dinklage (Tyrion Lannister) nu a renunţat la visul sau de a ajunge un mare actor, chiar dacă era nevoit să locuiască într-o încăpere neîncălzită din New York şi să refuze roluri de prost-gust, care îşi băteau joc de înălţimea lui.

Winter has come!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută