Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș | 14-20 iulie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș | 14-20 iulie Share Nou în oraș | 14-20 iulie


Te ținem la curent cu tot ce nou în oraș în materie de locații mișto!

Work place : The atelier.ro

Un loc în care poți să bei o cafea bună, proaspăt măcinată și făcută de oameni care chiar iubedc cafeaua și unde poți lucra liniștit. O cafea costă 9 lei și înseamnă o oră de “stat la birou”. Dacă ai nevoie de o zi full și plătești 6 ore de stat la cafele, restul zilei este gratuită. Chiar în mijlocul Bucureștiului, acolo unde îți este greu să te așezi undeva doar ca să lucrezi o oră, în drum spre altă întâlnire.

Telefon: 0770 991 676

theatelier.ro@gmail.com

Gabroveni 9

Program zilnic: 08.00 – 22.00

Nou în oraș | 14-20 iulie

Coffee Shop: Two Minutes

Moda cafenelolor cochete în București este una care durează de mai bine de 3 ani și se dezvoltă an de an. Iată de ce e bine să punctăm și prezența micuțului și cochetului Two Minutes  coffee shop din Cotroceni. Locul arată surprinzător de bine. Din stradă pare o mică încăpere de unde miroase a cafea. Încăperea e la fel de mică dacă intri, dar designul cucerește din prima. La fel și cafeaua. Care durează chiar 2 minute să o primești.

Adresă: str. Constantin D. Aricescu nr.50A

shop@twominutes.ro

Telefon: 0740 972 657

Program: 8.00 – 18,00

 

 

Un nou KFC la Iancului

KFC a deschis o nouă unitate de tip Drive Thru în zona Piața Iancului din București. Noul restaurant KFC din București are o capacitate de circa 160 de locuri, inclusiv terasă, și va fi deschis non-stop.

Soseaua Mihai Bravu nr.102 A

 

Nou centru I’Velo Relax

Noul centru I’Velo Relax este localizat în Parcul Titan din Sectorul 3, în apropierea intrării din zona Globului Pământesc. Centrul va pune la dispoziția bucureștenilor un număr inițial de 50 de biciclete, urmând ca, în funcție de amploarea solicitărilor, acest număr să fie suplimentat.

Centrul este deschis zilnic, în intervalul orar 11:30 – 20:30 (luni-vineri) și 09:30 – 20:30 (sâmbătă și duminică).

în Parcul Titan din Sectorul 3

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută