Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Support your local artist @ Le General Cafe – Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Support your local artist @ Le General Cafe – Pub Share Support your local artist @ Le General Cafe – Pub


Parcă a trecut prea mult timp de când am vorbit ultima oară de Le General, nu-i așa? Nu ne înțelegeți greșit, apreciarea noastră pentru ei n-a scăzut deloc – ba din contră, dar ce să vezi, ne-am luat cu alte chestii și festivaluri și ne asumăm vina. Dar nu-i nimic, de revanșăm în rândurile ce urmează!
Cunoașteți bine Le General Cafe – Pub. Ba din studenție, ba din cafeaua salvatoare de vieți. ba din concertele mișto la care-ai mers cu prietenii pentru că musai aveai nevoie de niște muzică live. N-are rost să reluăm discursul despre cât de fain e în local: îl știm și suntem de acord cu el. Așa că hai să vorbim puțin despre seria Support your Local Artist, „un concurs muzical dedicat artiștilor locali ce se vor „confrunta” într-o serie de 8 concerte-duel susținute în perioada iunie – septembrie 2017, în Le Général Café-Pub. Bătăliile vor fi deschise de o serie de artiști debutanți, premiile totale fiind în valoare de 1500 de euro.” Pentru ediția din 20 iulie, The Backtrackers, Ecou și TicTac se vor confrunta în cea de-a 5-a bătălie, iar nouă nu ne rămâne decât să le servim drept public și să invităm distracția cu brațele deschise!
20 iulie
Le General Cafe – Pub
www.facebook.com/legeneralcafepub

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută