Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Petrecerile de Vineri

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Petrecerile de Vineri Share Petrecerile de Vineri


Palas

VANOTEK feat. Eneli ajung în Iași, pentru petrecerea de deschidere a noii locații de vară, The Beach Bar powered by Corona, în cel mai frumos spațiu verde din oraș, în grădina din Palas Mall.

Azi, 23:30

Tiki Village

Andre Rizo a urcat pe scena alături de artiști precum Sonique, Pagal, Sander Van Door și David Guetta. Cea mai recentă reprezentație a sa a fost în cadrul festivalului Never Sea. Totodată, producțiile sale muzicale sunt prezente în topul celor mai căutate piese de pe Shazam.

Azi și mâine, 22:00

Skin la Ciric

Vara aceasta schimbăm povestea! Seara de vineri o dedicăm socializării, relaxării în grădină, pe malul lacului Ciric, degustând cele mai fine băuturi însoțite de fructe proaspete. Schimbăm puțin și muzica, să vă vedem dansând, cei 3 Dj se vor ocupa foarte atent de acest aspect. Mix-ul lui Pado deja se aude în cele mai cunoscute cluburi, mai ales pe litoral, Vik ne-a pregătit o călătorie în istoria muzicii de calitate și Ranne este surpriza de vineri.

Azi, 22:00

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută