Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Rezidența Scena9 găzduiește „Salt!”, o expoziție despre schimbare în viziunea a 24 de studenți la UNArte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rezidența Scena9 găzduiește „Salt!”, o expoziție despre schimbare în viziunea a 24 de studenți la UNArte Share Rezidența Scena9 găzduiește „Salt!”, o expoziție despre schimbare în viziunea a 24 de studenți la UNArte


Rezidența Scena9, găzduiește, până pe 21 iulie 2017, expoziția „Salt!”, ce conține lucrările de licență și masterat realizate de 24 de tineri studenți la Universitatea Națională de Arte București (UNArte), ce folosesc tehnici de fotografie și video, colaj, instalație și desen.

Lucrările se concentrează pe momentul de schimbare de stare, de statut, de trecere la un alt nivel. Temele abordate sunt corpul uman, spațiul urban/rural, intimitatea spațiului personal, reflectarea sinelui în ceilalți sau a celorlalți în sine, vidul generator, istoriile și mitologiile personale, memoria colectivă, jocul și întâmplarea.

Cei 24 de tineri artiști ale căror lucrări vor fi expuse sunt: Mirela Bichigeanu, Mihai Dîrdîiac, Alexandra Domițian, Andrei Drăgușanu, Laura Dreptu, Ionuț Duțu, Alice Feraru, Ioana-Sabina Frunză, Mircea Hristescu, Ruxandra Iacob, Mihai Sebastian Ionescu, Dan Iordache, Denise Lobonț, Andrei Nedelcu, Livia Nicolaie, Ionuț Orăscu, Diana Păun, Mădălin Popa, Dana Popescu, Ana-Elena Rădulescu, Anca Roșu, Andra Tudor, Irina Rădulescu, Anca Vârsan.

Grafic design-ul este realizat de Aurora Király, iar curator este Roxana Trestioreanu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută