Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recomandarea Zile și Nopți | Form – Vasile Lascăr 173

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandarea Zile și Nopți | Form – Vasile Lascăr 173 Share Recomandarea Zile și Nopți | Form – Vasile Lascăr 173


Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

Form Vasile Lascăr 173

De departe, unul dintre cele mai speciale restaurante din București. Nu doar din motive de mâncare bună, ci mai degrabă o sumă de factori bine subordonați conceptului foarte clar al locului – fusion.

Nu doar abordarea din bucătărie este fusion, ci și amenajarea spațiului, o mică bijuterie minimalist – industrială, definită de combinarea fericită a materialelor folosite: pardoseala de piatră cubică, mobilierul gri-metalic, picioarele meselor din platbandă și lămpile din țevi.

Conform poveștii locului, la Form prezentarea și gustul se contopesc pentru a oferi experiența unei mese excepționale. Preparatele sunt vesele, elegante, gustoase și te îmbie să le încerci. Paste, cărnuri, supe și salate excelente, dar nu ocoliți specialitățile absolute precum măduva coaptă cu usturoi, lămâie și hrean sau Arancini din creier de vită.

by CĂTĂLIN TOADER

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută