Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | Boheme Café: E loc de mai bine

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | Boheme Café: E loc de mai bine Share Recenzie pe bune | Boheme Café: E loc de mai bine


Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

Zi de luni cu ploi torențiale în București, perfect nepotrivită pentru recenzii de restaurant, dar, cum foamea și îndatoririle de serviciu nu prea țin cont de vreme, am traversat prin apa până la genunchi intersecția de la Romană și am intrat pe Căderea Bastiliei.

Casă veche, decoruri minimaliste, aer destul de primitor. Cu câteva săptămâni în urmă, văzusem câteva fotografii pe pagina de Facebook a cafenelei niște fotografii interesante cu burgerii casei, și cum ultimele luni au fost în mare parte dedicați găsirii celor mai reușiți burgeri din București, eram decis să comand.

Lume puțină, lucru normal ținând cont de răpăiala de afară. Cercetez meniul, îmi zic că e momentul perfect să încerc și o ciorbă, pe caniculă n-aș face așa ceva.

Aleg ciorba de văcuță, vine repede, alături de două chifle calde cu semințe. Bun, zic, începutul nu e rău. Dacă și ciorba e măcar decentă, folosesc înțelept 10 lei. N-am avut noroc, deși arăta și mirosea bine, ciorba era mult mai acră decât mi-aș fi dorit.

Încerc s-o dreg cu smântână, dar tot nu era cum trebuie. Aleg s-o pun deoparte, măcar să nu-mi distrug starea înainte de burger. Și bine am făcut!

Carnea suprinzător de echilibrată și de bine făcută, ceapa caramelizată foarte OK, cartofi necongelați. Dacă l-aș face eu, aș renunța la combinația roșie proaspătă – castravete murat și aș căuta niște chifle mai bune.

În rest, mai merită o vizită, fiindcă e loc de mai bine.

PS – văzând ca nu mi-a plăcut, nu mi-au pus ciorba pe nota de plată.

by CĂTĂLIN TOADER

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută