Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ovidiu Ioncu “Kempes” – invitat special la cea de-a IV-a ediție Piano Rocks!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ovidiu Ioncu “Kempes” – invitat special la cea de-a IV-a ediție Piano Rocks! Share Ovidiu Ioncu “Kempes” – invitat special la cea de-a IV-a ediție Piano Rocks!


Pe scena “Piano Rocks” au urcat, încă de la prima ediţie o serie de artişti consacraţi, nume cunoscute nu numai publicului sibian ci şi întregii ţări. Teodora Cîrciumaru, Tudor Turcu, Nicu Covaci, Radu Nechifor, Sebastian Marcovici sau Paula Seling sunt doar câteva dintre numele care au răspuns afirmativ invitaţiei organizatorilor.

Pentru cea de-a IV-a ediție care va avea loc în data de 16 iulie, ora 20:00, la Sala Thalia, vor performa artiștii Dombi Emanuel (trombon), Andrei Marcovici (percuţie), Romulus Cipariu (țambal) şi cvartetul braşovean 4Tune!.

”O avem din nou alături de noi pe tânăra coregrafă Aleisha Gardner şi dansatori ai partenerului nostru tradițional, Teatrul de Balet Sibiu. În fiecare an avem și un invitat special. Ediţia cu numărul 4 îl aduce în faţa publicului sibian pe Ovidiu Ioncu ”Kempes”, fosta voce a trupelor Cargo și RezidentEX”, spune Laurențiu Străuț, organizatorul evenimentului.

Ovidiu Ioncu “Kempes” este liderul trupei Kempes și fostul vocalist al formațiilor Cargo și RezidentEX. În 1988, Ioncu este cooptat în formația Cargo de la trupa Capricorn din Arad, în locul lui Leo Iorga, care părăsise trupa din cauza cenzurii la care era supusă, alegând mult mai cuminții Compact. Porecla “Kempes” i s-a dat datorită îndemânării fotbalistice și a asemănării cu argentinianul Mario Kempes.

Participă la primele 3 albume ale trupei Cargo: ”Povestiri din Gară” (1992), ”Destin” (1995) și ”Ziua Vrăjitoarelor” (1998), remarcându-se prin vocea puternică și metalică. În mai 2003, Ovidiu Ioncu pleacă în Australia, Adrian Igrișan trecând pe poziția de vocalist principal al formației Cargo. Pe 28 martie 2015 a fost lansat albumul “Regăsire” cu noua trupă a lui Ovidiu Ioncu Kempes, denumită chiar așa: “Kempes”.

 

Biletele pentru concertul Piano Rocks sunt disponibile începând cu data de 4 iulie şi vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Thalia sau online de pe www.kompostor.ro. Preţul unui bilet este de 30 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% din preţul biletului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută