Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Îți place să pedalezi? Ghid de stil pe două roți!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Îți place să pedalezi? Ghid de stil pe două roți! Share Îți place să pedalezi? Ghid de stil pe două roți!


Mai avem mult până când Sibiul va deveni cu adevărat un oraș bike-friendly, cu toate acestea, tot mai mulți aleg bicicleta pentru a merge spre birou sau la o întâlnire business, la cumpărături sau pur și simplu la o plimbare relaxantă cu prietenii pe pistele umbrite și liniștite din Parcul Sub Arini sau Dumbrava Sibiului.

Uite câteva ținute chic care te vor face să iubești și mai mult plimbările pe două roți:

  1. GIRLY: Pentru a adopta un look girly ai nevoie de o fustă în pliuri în nuanţă navy alături de o bluză cu guler sau chiar o cămaşă. Completează look-ul cu pantofi fără toc de inspirație Oxford pentru un look practic şi care să te facă să ieşi în evidenţă. Dacă vrei să aduci ceva nou ţinutei, joacă-te cu părul şi adoptă un coc dezordonat sau împletirurile.
  2. MONOCROM: Dacă folosești bicicleta pentru a merge la job sau pentru a ajunge mai repede la o întâlnire business, ținutele monocrome se potrivesc de minune: sunt foarte practice, uşor de obţinut şi te scot fără prea mult efort din orice încurcătură. Nu uita de o geantă tip rucsac, unde îți poți strecura laptopul și agenda.
  3. VAPOROS: Ce-i drept, atunci când alegem să folosim bicicleta pentru a ne deplasa dintr-un punct într-altul, e musai să evităm pe cât de mult posibil piesele vestimentare mulate precum jeanşii skinny sau cei evazați, fustele din denim sau rochiile mulate şi scurte. Potrivite pentru astfel de ţinute sunt rochiile de tip cămaşă sau chiar cele midi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută