Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Genius at work | Strawberry Mint Cooler

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Genius at work | Strawberry Mint Cooler Share Genius at work | Strawberry Mint Cooler


Destinații răcoroase

O nouă oportunitate se devoalează în mediul de afaceri românesc. După revenirea la boom-ul imobiliar, creșterea minimului pe economie și alba-neagra de tipul ghiciți sub care cutiuță se află impozitul pe care trebuie să-l plătiți, cei mai abili dintre noi au sesizat o nouă afacere cu potențial extraordinar. Puțini au avut geniul în a recunoaște apariția unui vid concurențial în domeniul turismului. Sevastian Cristian, oracolul de la Charlie (al treilea ca importanță după cel de la Omaha și cel de la Bălcești) explică: “Cea mai de succes agenție de turism de pe piața locală e pe cale să își piardă monopulul. După ani de activitate lipsită de concurență, într-adevăr se pare că mamutul din turism este încolțit și e pe cale să își piardă o importantă cotă de piață”. Momentul este cu atât mai bun cu cât ne aflăm în perioada caniculară, iar această agenție era specializată în a trimite turiștii la răcoare, în destinații apropiate și fără să le ia mulți bani. “Chiar dacă produsul deja existent este foarte bun, era normal să intrăm în această industrie și cu ceva nou: evident am păstrat partea răcoroasă, întrucât se vinde foarte bine dar am adăugat și o porție de bourbon Wild Turkey 81, un shrub de căpșuni acrișor făcut în casă și câteva frunze proaspete de mentă: Strawberry Mint Cooler cel mai bun pachet de vacanță al verii”, declară entuziasmat antreprenorul.

" "

Genius at work | Strawberry Mint Cooler

Genius at work | Strawberry Mint Cooler

Genius at work | Strawberry Mint Cooler

Genius at work | Strawberry Mint Cooler

Genius at work | Strawberry Mint Cooler

Pachetul este conceput pentru o singură persoană dar pentru scurt timp va fi oferit la promoție 1+1 gratis. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți cine este cealaltă persoană, ce a făcut și de ce îl merită.

Analiză orferită de  Charlie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută