Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Electric Castle

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Electric Castle Share Electric Castle


Salut. Următoarele rânduri îți vor arăta cam cât iubim noi Electric Castle. Dacă tu nu iubești Electric Castle sau nu ești interesat de ceea ce se întâmplă acolo atunci:
– În primul rând am vrea să te întrebăm „CUM?!”
– În al doilea rând ți-am propune să sari peste următoarele rânduri și ne cerem scuze pentru deranj.
Dar dacă ești la fel de entuziasmat de festival ca noi, atunci salut și ia un loc pentru că trebuie să vorbim. Fie că ai pariat pe încă o ediție inundată sau ești convins că anul ăsta sigur e secetă la palat, EC2017 va fi la fel de epic, indiferent de vreme. Festivalul te menține ocupat literalmente 24 din 24, cu 10 scene și prea multe trupe ca să ți le putem enumera (Fanfara Ciocârlia), multe momente faine (Fanfara Ciocârlia) și performance-uri pe care nu vrei să le ratezi (Fanfara Ciocârlia)! Ah da, vineri, 14 iulie, urcă Fanfara Ciocârlia pe scena principală, și suntem un pic entuziasmați. Pe lângă muzică așteptați-vă la ‘nșpe mii de mâncăruri, momente artistice, lecții de yoga, fashion corners și multe altele! Pentru că vor fi multe asftfel de activități și pentru că știm cât de mult ne place să mergem totuși pregătiți la un eveniment, neam gândit să facem totuși un mic serviciu în folosul comunității electrice și compunem o mică listă – sperăm să fie de ajutor. Nu, nu o să mai vorbim de Fanfara Ciocârlia, probabil vă este destul de clar când și unde va fi. Gata, să trecem la partea a doua!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută