Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cum să-ți găsești costumul de baie perfect pentru corpul tău? TOP 3 IDEI!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să-ți găsești costumul de baie perfect pentru corpul tău? TOP 3 IDEI! Share Cum să-ți găsești costumul de baie perfect pentru corpul tău? TOP 3 IDEI!


Costumul de baie e vedeta sezonului din garderoba oricărei femei!

Fie că plănuiești o vacanță la mare sau o fugă la piscină, alegerea costumului de baie în care să te simți ”perfectă” e o misiune ce poate părea dificilă.

Ca să fii sigură că iei decizia corectă atunci când scotocești prin magazine după un costum de baie, ține cont de aceste sfaturi avizate și, cu siguranță, vei străluci și la propriu și la figurat sub razele soarelui:

  1. CALITĂȚI, IMPERFECȚIUNI, CULORI: e simplu, pentru partea care trebuie ascunsă alege culori închise, iar pentru atuuri merg excelent printurile deosebite și colorate intens. Modelul, culoarea și decorațiunile sunt cel mai bun mod pentru a evidenția acele zone ale trupului cu care te mândrești.
  2. TRUCURI OPTICE: unele detalii folosite de creatorii de modă, cum ar fi materialele confecționate din mai multe țesături cusute foarte strâns, poate induce efectul de subțiere corpului. De asemenea, croielile drapate reprezintă o armă secretă pentru siluetele cu imperfecțiuni. Chiar și un mic desen poate camufla burta sau un bust plin.
  3. CONFIGURAȚIA CORPULUI: costumul de baie se lărgește când se udă, așa că, dacă îți vine, alege un costum cu un număr mai mic decât cel pe care îl probezi. Daăa ai trup androgin, optează pentru un costum de baie monoki, acesta induce impresia de corp cu forme atrăgătoare. Dacă ești mică de statură, alege un costum cu slipul de culoare închisă și sutienul colorat, cât mai vesel.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută