Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în București | 07-13 iulie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în București | 07-13 iulie 2017 Share Top 5 evenimente la care să mergi în București | 07-13 iulie 2017


Săptămâna aceasta stă sub semnul muzicii. Concerte și petreceri pentru toate gusturile se întâmplă într-un oraș sufocat de căldură și miros de asfalt încins. Mai prindem câteva zile de Bucharest Jazz Festival cu concerte în Piața George enescu, avem festival balcanic cu muzici orientale la Uranus și petrecere în Grădina Botanică.

  1. Bucharest Jazz Festival 2017 este o ediție efervescentă, cu un program extins de festival și un lineup eclectic de artiști români și internaționali de Grammy. Concertele din Piața George Enescu încep în fiecare seară de la ora 20, până duminică, 9 iulie. Săptămâna aceasta avem Mike Godoroja & Blue Spirit și Stanley Jordan, Gábor Dörnyei și Kornél Horváth vineri, Marilyn Mazur și Branford Marsalis Quartet & Kurt Elling, iar duminică Trigon și Joca Perpignan Group.
  2. În Grădina Uranul și la The Ark se întâmplă, de joi până sâmbătă, Outernational Days, cu trupe și muzicieni din întreaga lume – Kenya, Niger, Turcia, Senegal, Liban, dar și Europa (Germania, Austria, Elveția și România). Printre invitați: Andrew Choate (SUA), Babau (Italia), Doug Shipton (UK), Görkem Şen (Turcia), Ogoya Nengo & The Dodo Women’s Group (Kenya), Shamanelism (România).
  3. The Fresh in the Garden, însemnă o zi de muzică în Grădina Botanică. Printre artiștii ce vor urca pe scenă se numără și Akua Naru. Stabilită în Germania pentru a crea muzică, ea înregistrează cu grijă toate experiențele sale, fuzionând diverse genuri muzicale cu propriul său stil de hip-hop. De la lansarea albumului ei de debut în 2011, Naru a reușit într-un timp scurt să devină un model pentru femeile din hip-hop. Evenimentul are loc pe 8 iulie și începe de la ora 14,00.
  4. Sun Boulevard@Food Hood – Trupa Sun Boulevard a fost înființată în 2014 și are ca influențe artisti precum Garbage, Red Hot Chilli Peppers sau Muse, cu uşoare influenţe de funk-rock şi
    un sound fresh. Ca stil, trupa alternează între un indie clasic și rock alternativ melodic. Pe 11 iulie, de la ora 20,00, pe Șelari 4.
  5. Sâmbătă, pe 8 iulie, la Food Hood petrecem la un party ce se adresează beatmakerilor profesioniști și amatori din România. În aceeași zi, va fi lansată compilația Beat Club România – prima compilație de Beatmakers de la noi.Live-set-uri , Live MPC, Freestyle și demonstrații de live beatmaking.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută