Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ce ai zice să îți surprinzi invitații la cununia / nunta ta cu cel mai dulce buchet de acadele și jeleuri?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce ai zice să îți surprinzi invitații la cununia / nunta ta cu cel mai dulce buchet de acadele și jeleuri? Share Ce ai zice să îți surprinzi invitații la cununia / nunta ta cu cel mai dulce buchet de acadele și jeleuri?


Natura ne învață că totul e schimbător, că fiecare etapă din viață vine cu roadele sale, iar fiecare adiere de vânt ascunde misteriosul mesaj al evoluției, astfel privind anul în perspectivă, vrem să îţi aducem în atenţie un aspect foarte important legat de nunţi.

Fie că alegi primăvara – natura este verde, proaspătă, iar opţiunile florale sunt nelimitate, vremea instabilă, vara – atmosfera este mai aridă, toamna – natura îţi schimbă ţinuta în nuanţe roşiatice, arămii şi gălbui, frumuseţea naturală a covorului de frunze vor  aduce o notă deosebită evenimentului sau iarna – rece, dar evenimetul tău poate deveni poveste, dacă nu te-ai hotărât cum să lași o amintire frumoasă în viața ta și a invitațiilor, noi îți recomandăm buchete de mireasă, aranjamente de masă și lumânări din jeleuri, ciocolată, acadele, frumos colorate și inedite, care devin atracția evenimentului deoarece pe lângă efectul vizual se pot consuma! Fiecare concept creat este unic și diferit!

Detaliile fac diferența!

Gentleman Wedding Flowers, face asta tot datorită vouă, tuturor celor ce sunteți alături de ei în permanență și le permiteți și lor să fie alături de voi.

Spunem acesta pentru că semnalele pozitive și încrederea acordată îi îndeamnă  să ridice ștafeta și să se axeze pe toate evenimentele ce se pot organiza, cu orice ocazie.

Sunt renumiți pentru atenția deosebită acordată detaliilor și până acum au încercat sa fie ireproșabili atât în comportament, cât și în organizări. De aceea, începând de ceva vreme, pot fi contactați pentru orice idei și întâlniri la care va poticniți. Vă stau la dispoziție și vă pot consilia atât în ceea ce privește o nuntă, cât și în privința unui banchet sau a unei petreceri cocktail mai pretențioase.

Prețurile se stabilesc de comun acord, dar trebuie știut că diferă de la eveniment la eveniment. De la ce tipuri de decorațiuni vă doriți sau cum alegeți aranjamentele florale. Oricum ar fi, la ei, găsiți sugestii pentru tot ceea ce vă doriți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută