Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

ZIUA 2 – Gărâna Jazz Fest 2017 – Vineri, 7 iulie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ZIUA 2 – Gărâna Jazz Fest 2017 – Vineri, 7 iulie Share ZIUA 2 – Gărâna Jazz Fest 2017 – Vineri, 7 iulie


Vineri, 7 iulie 2017, a doua zi de festival, pe scena Gărâna Jazz Fest vin: Raul Kusak (România), Melt Trio (Germania), Hà Nôi (Vietnam, Franța), Vasil Hadžimanov Band (Serbia), Thy Veils (România).

Vineri, 7 iulie 2017

Biserica Catolică din satul Văliug, ora 11:00

● Raul Kusak (România)

Main Stage – Poiana Lupului, ora 19.00

● Melt Trio (Germania)
● Hà Nôi (Vietnam, Franța)
● Vasil Hadžimanov Band (Serbia)
● Thy Veils (România)

Raul Kusak 

ZIUA 2 - Gărâna Jazz Fest 2017 – Vineri, 7 iulie

Raul Kusak este considerat unul dintre cei mai buni claviaturiști români, iar prezența sa scenică dinamică, talentul improvizatoric și sensibilitatea artistică vor constitui calitățile unui show ce nu trebuie ratat. Raul Kusak este singurul deținător al unui full Hammond Organ din țară, instrument la care s-a perfecționat de-a lungul timpului și a atins excelența. A absolvit în 2000 Conservatorul din București și a devenit foarte cunoscut pentru colaborările cu Iris, Vama Veche, Ștefan Bănică Jr., Alina Manole, Ovidiu Lipan Ţăndărică – din sfera rock-pop.

Melt Trio

ZIUA 2 - Gărâna Jazz Fest 2017 – Vineri, 7 iulie

Grupul german Melt Trio, format din frații Peter Meyer (chitară), Bernhard Meyer (bas) și Moritz Baumgartner (tobe), revine în România pentru a provoca ascultătorii gărânezi la o nouă călătorie muzicală. Ca un ”melting pot” al jazz-ului de improvizație, muzicii clasice, rock și ambientale, caruselul de stări al trio-ului european este dat de o prezență neconvențională și profundă, dar niciodată previzibilă. Melt Trio va interpreta compozițiile de pe cel mai recent album, Stroy, lansat în septembrie 2016.

Vasil Hadžimanov Band

ZIUA 2 - Gărâna Jazz Fest 2017 – Vineri, 7 iulie

Line-up-ul internațional Gărâna Jazz Festival este completat de Vasil Hadžimanov Band, trupa din Serbia recunoscută pentru mixul de jazz, funk și world music, un sound balcanic care anunță un concert plin de energie și improvizație.

Hà Nôi Duo

ZIUA 2 - Gărâna Jazz Fest 2017 – Vineri, 7 iulie

O prezență complet inedită în programul Gărâna Jazz Festival va fi grupul HÀ NÔI DUO and friends, format din chitaristul Nguyên Lê, muzician vietnamez născut în Paris și tânărul artist Ngô Hong Quang. Împreună aduc la viață ”sufletul Vietnamului”, o călătorie muzicală surprinzătoare care te poartă printre nori în munții vietnamezi și apoi te readuce într-o furtună electrică provocată cu măiestrie de chitara lui Lê. O experiență muzicală cu jazz asiatic, nemaiîntâlnită de publicul român, se va dezlănțuie vineri, pe 7 iulie, în Poiana Lupului.

Thy Veils

ZIUA 2 - Gărâna Jazz Fest 2017 – Vineri, 7 iulie

Thy Veils va provoca felul în care trăim și simțim jazzul, într-un performance ce suprapune universul sonor cu arta digitală și proiecțiile multimedia. Pornit în 1995 ca un proiect de studio al muzicianului și artistului vizual Daniel Dorobanțu, Thy Veils a devenit un proiect de pionierat al muzicii ambientale de scenă, aducându-i la un loc Dora Gaitanovici (voce), Petre Ionuțescu (trompetă) și Radu Pieloiu (tobe). ”Ansamblu de arte sincretice, Thy Veils e un concept minimalist și o invitație la meditație, născut din realitatea mileniului trecut și hrănit cu puterea de expresie a mediilor digitale de astăzi”.

Bilete și Abonamente Gărâna Jazz Fest 2017

Preț 300 de lei în varianta de abonament sau 85 de lei în varianta de bilet pentru o singură seară de festival.

Acestea pot fi achizitionate de AICI

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută