Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Street Food Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Street Food Festival Share Street Food Festival


Dragi cetățeni, aflați că suntem cu un pas mai aproape de Street Food Festival – adică de cea mai bună mâncare pe care o vei gusta vreodată. Săptămâna trecută vă povesteam că între 6 și 9 iulie, Aleea Stadionului prinde savoare și găzduiește zeci de food truck-uri cu mâncare din bucătăria națională și internațională Elemozsia, Home Garden Food Truck, Cimbru, Camionetta). În plus, vă atrăgeam atenția că Street Food Festival nu este un eveniment doar despre mâncare și v-am spus că sunt pregătite o mulțime de activități la care putem participa în timp de ronțăim ceva delicios. Vă spuneam că ne așteaptă o serie de concerte inedite în aer liber. La capitolul muzică se stă bine, suntem pe mâini pricepute și nu trebuie să ne facem griji. Printre trupele ce se vor ocupa de coloana sonoră a festivalului de street food se află Windoow, Cuibul, Soul Serenade, Taraf de Caliu, Pély Barna și Heion and The Echo Bits – dar menționăm că lista continuă, surprizele pândesc la colț iar noi trebuie să fim vigilenți să nu ne scape.

Apoi, noi vă recomandăm să nu ratați „Cinema Zone” unde se vor ține proiecții de filme cu teme gastronomic, bineînțeles în aer liber. Proiecțiile vor avea loc de joi (6 iulie) până duminică (9 iulie), vor începe de la ora 21.30 și vor prezenta pentru public câte un film pe zi după cum urmează: No Reservations (Joi), The Hundred Foot Journey (Vineri), Haute Cuisine (Sâmbătă) și Big Night (Duminică). Iar pentru cei mici s-a pregătit o zonă specială! Kids Zone va fi un spațiu unde copiii pot participa la o mulțime de activități interesante și creative, de la sesiuni de golf și până la ateliere de ceramică! Conviși? Atunci ne vedem la Street Food Festival!

6-9 iulie

Aleea Stadionului

www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută